Club Tennis Padel Blanes-logo

Club Tennis Padel Blanes

Club Tennis Padel Blanes-logo


Club Tennis Padel Blanes


Dirección: Travessia Vila de Madrid, 1, 17300 Blanes, Girona


Mapa de ubicación


Teléfono: 972 33 04 32


Número de pistas: El club dispone 4 pistas de pádel de última generación


Página web: http://www.tennisblanes.com/


Tarifas


Descripción:

En un temps en el que ningú no posa en dubte que l’esport ha de formar part de la vida saludable de qualsevol persona, ens complau comptar al Club de Tennis i Pàdel Blanes amb unes instal·lacions envejables per a la pràctica d’aquests esports : 4 pistes de tennis de terra batuda, 1 pista de tennis quick i 4 pistes de pàdel d’última generació. Sense oblidar-nos de la nostra piscina envoltada de gespa que fa les delícies de grans i petits.

Val la pena fer un break a les nostres ocupades vides i dedicar-lo a fer una mica d’esport. Així ho avalen els nostres prop de 100 socis, molts d’ells familiars, que suposen una massa social de 260 persones, les 100 parelles inscrites en l’última fase de la nostra lliga de pàdel o els prop de 200 nens que participen al casal d’estiu que organitza la nostra escola de tennis i pàdel.

Si fa temps que no hi veniu, o no coneixeu el club, val la pena, tot fent-hi un passeig que us hi acosteu : hem modernitzat les nostres instal·lacions i a més ara tenim servei de bar tot el dia : tapes, cervesetes, mojitos o un bon àpat casolà que compensen la despesa d’energia.

Tenint en compte tots els beneficis que en traiem, en qualitat de vida per a nosaltres mateixos i en l’educació en valors com l’esforç, la superació o l’autoconfiança dels nostres fills, ens sentim orgullosos de formar part d’aquesta petita família.

Sigueu feliços i gaudiu del Club Tennis i Pàdel Blanes.– Da  de  alta  tu  torneo  de  pádel  AQUI –Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación agregada
5 based on 1 votes
Marca
Club Tennis Padel Blanes
Nombre del producto
Club Tennis Padel Blanes
Scroll al inicio