Slam Club – P谩del Collbat贸


Slam Club – P谩del Collbat贸


Direcci贸n: Calle Lleida, 2, 08293 Collbat贸, Barcelona


Mapa de ubicaci贸n


Tel茅fono: 937 77 04 30


N煤mero de pistas: El club dispone 7 pistas de vidrio panor谩micas.


P谩gina web: https://www.slamclub.es/


Tarifas


Descripci贸n:

SLAMPADEL聽 t茅 com a finalitat principal satisfer les inquietuds i tot el que el p脿del i l’esport en si ens pot oferir per treure-li el millor profit al nostre temps lliure i d’oci.

El nostre gran 猫xit ha estat el nostre aprenentatge continu i el nostre intercanvi permanent d’inquietuds i objectius amb els nostres socis.

Aquesta 茅s la nostra filosofia de treball i de com portar endavant els nostres objectius i projectes, tant en l’esportiu com en el social. La nostra manera de fer les coses i el nostre esperit creatiu fa que pensem que tots tenim les mateixes possibilitats i oportunitats de gaudir de l’esport sense mirar les seves capacitats i pensant que compartim aquestes passions amb persones amb dificultats f铆siques i mentals. Per aquest motiu creiem que 茅s molt important donar a聽 tots les mateixes聽 oportunitats de gaudir amb l’esport.

El nostre complex compta actualment amb 7 pistes de p脿del de vidre del millor nivell amb il路luminaci贸 professional, ubicades i orientades perqu猫 es pugui gaudir del p脿del durant les diferents estacions de l’any. Una Pista d’elles compta amb grades per tornejos o esdeveniments/exhibicions de聽 professionals . A m茅s d’una sala d’Entrenament Personal i una sala de massatges.

La recepci贸 t茅 una estructura d’informaci贸 i servei que podr脿 escoltar inquietuds i adaptar-se a les necessitats dels nostres socis i de tots els que gaudeixin del nostre centre.

A tot el ja esmentat, hem de dir-vos que el complex聽 SLAM聽 CLUB est脿 situat en una zona privilegiada del Baix Llobregat, Collbat贸,聽 als peus de les muntanyes de Montserrat que fa que els nostres jardins siguin una extensi贸 del mateix.– Da 聽de 聽alta 聽tu 聽torneo 聽de 聽p谩del 聽AQUI –Resumen
Puntuaci贸n del autor
1star1star1star1star1star
Puntuaci贸n agregada
5 based on 2 votes
Marca
Slam Club - P谩del Collbat贸
Nombre del producto
Club de p谩del Slam Club - P谩del Collbat贸
Scroll al inicio