3R OPEN RIO IMPORT VOLKSWAGEN VPS 2017

Del 5 al 7 de mayo de 2017 se disputará el 3R OPEN RIO IMPORT VOLKSWAGEN VPS 2017 en las instalaciones del Village Padel club (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona). El torneo constará de 4 categorías masculinas, 3 femeninas y 2 mixtas. El precio de la inscripción será de 20€ socios y 24€ no socios (+12€ en caso de dos categorías). Puedes inscribirte en http://www.villagepadelclub.com

 

3R OPEN RIO IMPORT VOLKSWAGEN VPS 2017
3R OPEN RIO IMPORT VOLKSWAGEN VPS 2017


Obertes les inscripcions per al 3r Open de les Village Padel Series, que tindrà lloc del 05 al 07 de Maig, i com a patrocinador oficial a Río Import Volkswagen!

 

Novament comptarem amb 10 Categories de joc: 4 Masculines, 3 Femenines i 3 Mixtes, amb grans premis HEAD Padel a totes elles!

 

3 partits mínim a 9 jocs, Bola HEAD Padel Pro oficial del torneig, welcome Pack amb Powerade, Aigua ilimitada, Fruita durant el torneig de la ma de Fruits Tomaco De L’hort A la Taula, caldo Aneto Natural, Fritos, Lays, Gusanitos i entrepà, i número per al sorteig de regals final per a tots els participants!

 

Village Padel club

 

En aquest 3r Open podreu, opcionalment, comprar la samarreta tècnica Oficial Rio Import Volkswagen per 12€, una samarreta JOMA de la millor qualitat del mercat!

 

Aquest és el 3r Open dels 8 del Circuit, encara estareu a temps de participar en 5 Opens de les Village Padel Series per participar al CONCURS del PRECIO JUSTO 2017!

 

Recordeu que les inscripcions són limitades a 132-140 parelles, no us quedeu sense la vostra plaça!

 

Inscripcions a www.villagepadelclub.com

Scroll al inicio