II Torneo de Padel Benéfico en el Padel Indoor Lleida


Torneo: II Torneo de Padel Benéfico

Club: Padel Indoor  Lleida

Fechas: Del 2 al 6 de Mayo

Categorías: 2 Masculinas, femeninas, Mixto y Menores

II Torneo de Padel Benefico en el Padel Indoor Lleida

 

 

Suscríbase para recibir nuestras novedades


 

 

Beca Marta Santamaria i Padel Indoor Lleida organitzen el  II Torneig de Pàdel benèfic amb el lema “Juga per vèncer el càncer de mama.”

 

La setmana del 2 al 6 de maig Beca Marta Santamaria i Padel Indoor Lleida organitzen el II Torneig de Pàdel benèfic “Juga per vèncer el càncer de mama” , a les instal·lacions de Pàdel Indoor Lleida, les primeres instal·lacions indoor de Catalunya.

 

La inscripció per participar en el torneig es va iniciar dilluns dia 16 d’abril i finalitzarà diumenge 29 d’abril, a les 14 hores. Els interessats poden inscriure’s a la recepció de Padel Indoor o bé a www.padelindoor.com.

 

Amb el preu de la inscripció s’inclou una bossa esportiva, una beguda isotònica, una barreta energètica i un val descompte en material esportiu.

 

Hi haurà dues categories masculines, dues femenines, categoria mixta i categories per a menors; aquests últims jugaran en cap de setmana. El torneig és apte per a tots els nivells i per participar-hi no cal  estar federat.

 

Diumenge, dia 6 de maig, després de l’entrega de trofeus hi haurà un gran sorteig de regals entre els participants que estiguin presents, gentilesa de diverses empreses col·laboradores.

 

Una part dels fons que es recaptin en aquest torneig aniran destinats a Beca Marta Santamaria, associació privada que va nàixer de la voluntat de familiars i amics de Marta Santamaria per lluitar contra el càncer de mama impulsant i coordinant esforços per contribuir al finançament de la investigació oncològica en càncer de mama  així com per fomentar a la conscienciació i sensibilització.

 

{module Recomiendanos2}

 

{source}

<script type=»text/javascript»><!–
google_ad_client = «ca-pub-6860831213301584»;
/* 300X250_a_final */
google_ad_slot = «6875571070»;
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
//–>
</script>
<script type=»text/javascript»
src=»http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js»>
</script>

{/source}

 

on Facebook

 

Deja un comentario

Scroll al inicio